HP lansează smartwatch-ul Isaac Mizrahi la un preț de 249$; adoptă un design clasic și este destinat publicului feminin

716 ori
<b>HP lansează smartwatch-ul Isaac Mizrahi la un preț de 249$; adoptă un design clasic și este destinat publicului feminin</b>Lansările de smartwatch-uri au tot crescut &icirc;n ultimul timp, iar cel mai nou exemplu este modelul Isaac Mizrahi prezentat chiar astăzi de către HP. Noul produs ce poate fi văzut mai jos vine &icirc;ntr-o carcasă destul de standard, iar ca o mare...

Lansările de smartwatch-uri au tot crescut în ultimul timp, iar cel mai nou exemplu este modelul Isaac Mizrahi prezentat chiar astăzi de către HP. Noul produs ce poate fi văzut mai jos vine într-o carcasă destul de standard, iar ca o mare parte dintre device-urile de pe piață, nu oferă un display touchscreen propriu-zis.

În schimb, avem parte de un mic ecran situat sub cadran, locație unde vor fi afișate notificările primite pe telefon fără a putea interacționa cu acestea. După cum vă puteți da seama, avem de-a face cu un ceas inteligent dedicat în special publicului feminin, unul ce este disponibil la un preț de 249 dolari.

HP lansează smartwatch-ul Isaac Mizrahi la un preț de 249$; adoptă un design clasic și este destinat publicului feminin

Device-ul de față oferă funcții standard de monitorizare a activităților fizice, cum ar fi numărul de pași efectuați, numărul de calorii arse, sau distanța parcursă. Toate aceste informații vor fi cel mai probabil afișate pe telefon prin intermediul unei aplicații dedicate. Aflăm și faptul că inelul din jurul cadranului este decorat cu cristale swarovski.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×