Huawei anunţă oficial TalkBand B3, purtabil elegant cu ecran PMOLED curbat

1.228 ori
<b>Huawei anunţă oficial TalkBand B3, purtabil elegant cu ecran PMOLED curbat</b>Evenimentul Huawei ce a avut azi loc la Londra ne-a adus nu doar 2 smartphone-uri, ci şi un purtabil. E vorba despre brațara cu headset Bluetooth Huawei TalkBand B3, care vine &icirc;n 3 versiuni: Active, Classic şi Elite. Modelul Active e disponibil...

Evenimentul Huawei ce a avut azi loc la Londra ne-a adus nu doar 2 smartphone-uri, ci şi un purtabil. E vorba despre brațara cu headset Bluetooth Huawei TalkBand B3, care vine în 3 versiuni: Active, Classic şi Elite. Modelul Active e disponibil pe alb sau negru şi e destinat pasionaţilor de fitness.

Classic e disponibil pe bej şi maron şi are o muchie aurie în jurul ecranului, dar şi o curea din piele reală. Elite vine cu șasiu din oţel inoxidabil şi e cel mai scump model din trio. Ce au în comun aceste brăţări e ecranul PMOLED cu rezoluţie de 80 x 128 pixeli, dar şi bateria de 91 mAh, ce asigură între 3 şi 4 zile de funcţionare.

Huawei anunţă oficial TalkBand B3, purtabil elegant cu ecran PMOLED curbat

Timpul de standby este de 6 zile, iar cel de apelare de 5.5 ore. B3 e rezistent la apă şi praf şi are nevoie de o oră şi jumătate pentru încărcare. Terminalul vine cu suport Bluetooth 4.2 şi poate monitoriza paşii parcurşi şi caloriile arse. În bună tradiţie TalkBand şi acest model integrează un headset Bluetooth care se poate înlătura din locaşul său şi folosi separat.

Primim şi o funcţie specială a anulare a zgomotului de fond în condiţii de vânt. În zona frontală se remarcă ecranul curbat aratos, cu protecţie Gorilla Glass, iar preţul de pornire este de 169 de euro pentru modelul Active, ajungând la 199 euro pentru cel Classic şi 249 euro pentru Elite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×