Cubot lansează brățara inteligentă Band V1; vine cu display LED și certificare IP65

2.159 ori
<b>Cubot lansează brățara inteligentă Band V1; vine cu display LED și certificare IP65</b>Ca un soi de răspuns la brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 2, iată că producătorul chinez Cubot vine pe piață cu un produs similar, unul de nu arată deloc rău. Intitulat Cubot Band V1, acest device purtabil este compatibil cu smartphone-urile Android și

La scurt timp după ce Xiaomi prezenta oficial brățara inteligentă Mi Band 2, iată că producătorul chinez Cubot vine pe piață cu un device similar, unul ce nu arată deloc rău. Acesta se numește Cubot Band V1, iar ca specificații aflate în prim-plan avem display-ul de 0.88 inch cu afișare LED (rezoluție 128 x 32 pixeli), și certificarea IP65 pentru rezistență la apă și praf. 

Ca mai toate produsele de acest tip, și cel de față ne aduce numeroși senzori la pachet pentru monitorizarea numărului de pași, a caloriilor și a calității somnului. Avem la dispoziție și posibilitatea de a primi notificări pentru mesajele, apelurile sau email-urile primite pe smartphone direct pe ecranul OLED al ceasului.

Cubot Band V1 ne aduce conectivitate Bluetooth 4.0, un senzor accelerometru și o baterie de 80 mAh care pe hârtie promite o autonomie de până la 30 zile în modul standby. Un lucru ce lipsește de aici este senzorul de puls, o dotare care de altfel se întâlnește pe noul smartband Xiaomi. Cu toate că nu există informații despre preț, ne așteptăm ca acesta să nu depășească suma de 30$ odată disponibil comercial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×