Huawei Fit este anunțat oficial; un smartwatch cu display e-paper ce promite o autonomie de până la 30 zile în standby

2.162 ori
<b>Huawei Fit este anunțat oficial; un smartwatch cu display e-paper ce promite o autonomie de până la 30 zile în standby</b>Odată cu debutul lui Mate 9 și a variantei sale limitate denumită Mate 9 Porsche Design, compania chineză Huawei a prezentat și smartwatch-ul Fit. Acest din urmă dispozitiv este nimeni altul decât Honor S1, fiind vorba în cazul de față despre versiunea ce

În cadrul evenimentului unde Huawei Mate 9 și a sa variantă de lux au fost anunțate oficial, compania chineză a prezentat și smartwatch-ul Fit. Acest din urmă purtabil este nimeni altul decât Honor Watch S1 și avem aici de-a face cu o variantă internațională ce va fi comercializată pentru început pe piața din SUA la un preț de 129.99 dolari prin intermediul magazinelor BestBuy, Newegg și Amazon.

Huawei Fit

După cum v-am informat anterior, primim pe acest ceas un display e-paper foarte prietenos cu consumul de energie, oferindu-se o autonomie de până la 6 zile într-un regim normal de utilizare, sau până la 30 zile în mod standby. Avem la pachet un senzor de puls, un senzor de mișcare, accelerometru și un senzor pedometru pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor arse.

Totodată, ceasul ne va oferi detalii cu privire la calitatea somnului. Huawei Fit este compatibil cu smartphone-urile ce rulează iOS sau Android, și conexiunea va fi realizată prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.2. În cazul în care vă întrebați, ceasul va oferi și alerte pentru apelurile și mesajele primite pe smartphone. Vor exista variante cu cadran argintiu și gri, acestea oferind o curea pe negru, portocaliu sau albastru. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×