Huawei Watch 2 (2018) este lansat oficial în China; Se oferă suport eSIM și o nouă variantă de culoare

3.180 ori
<b>Huawei Watch 2 (2018) este lansat oficial în China; Se oferă suport eSIM și o nouă variantă de culoare</b>Pe piața din China debutează astăzi și noul ceas Huawei Watch 2 (2018), purtabil care nu aduce up upgrade pe atât de mare precum ne așteptam inițial. Este în mare același smartwatch, cu mențiunea că de această dată avem parte de suport eSIM

În urmă cu doar câteva săptămâni am aflat și câteva detalii despre Huawei Watch 2 (2018), un ceas pregătit de chinezi care se afișa și într-o randare prin intermediul lui Evan Blass. Acum ceasul cel nou devine oficial și după cum am descoperit anterior, upgrade-urile aduse sunt extrem de mici, pe lista de noutăți fiind suportul eSIM, suportul NFC și introducerea unei nuanțe de culoare Carbon Black ce include accente de galben neon.

Huawei Watch 2 2018

Restul dotărilor rămân neschimbate, astfel că primim un ecran AMOLED circular cu rezoluție de 390 x 390 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, 768 MB de RAM și 4 GB de stocare flash. Revenind puțin la suportul eSIM adus aici, aflați că acesta permite conectarea ceasului la rețeaua operatorului fără a fi nevoie de o cartelă SIM fizică.

Pentru cei care nu apreciază aceeastă idee va exista în continuare și o variantă cu nano-SIM. Aflați că prețul pentru varianta celulară este de 312 dolari în China, în vreme ce modelul care oferă doar suport Bluetooth se vinde pentru 240 dolari. Ceasul rulează sistemul de operare Wear OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×