Samsung Galaxy S10 ar putea aduce și o cameră triplă în spate (Zvon)

1.437 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar putea aduce și o cameră triplă în spate (Zvon)</b>O informație ce și-a făcut apariția online în ultimele 24 ore este aceea că sud-coreenii de la Samsung ar urma să ofere o cameră foto triplă pe smartphone-ul Galaxy S10. Informația vine din partea publicației TheInvestor care dezvăluie faptul că

Un raport proaspăt sosit astăzi în online din partea publicație sud-coreene TheInvestor ne aduce la cunoștiință o informație interesantă legată de viitorul flagship Samsung Galaxy S10. Descoperim astfel faptul că noul terminal ar putea adopta o cameră triplă în partea din spate, motivul fiind acela că și Apple pregătește pentru 2019 un telefon cu un asemenea setup și Samsung nu vrea să rămână pe dinafară.

Se vorbește în acest raport și despre integrarea unui senzor de mișcare 3D în modulul camerei foto, componentă ce va permite astfel filmarea de conținut 3D la calitate high-definition, dar și realizarea de selfie-uri ce pot fi explorare mai apoi în realitatea augumentată.

Deși pentru obținerea acestor capabilități nu este nevoie de o cameră triplă, Samsung va aduce un asemenea setup pentru extra beneficii precum zoom optic îmbunătăți, un nivel de claritate mai ridicat al fotografiilor, dar și o performanță superioară la captura low-light. 

Pentru moment nu se cunosc detaliile hardware ale acestui setup de 3 camere foto pe care Samsung plănuiește să îl ofere, dar știm că lansarea telefonului ar urma să aibă loc mai devreme în 2019, fiind sugerată chiar luna ianuarie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×