Motorola Moto G6 Plus hands-on: un soi de Moto X4 mai light și ceva mai ieftin (Video)

626 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus hands-on: un soi de Moto X4 mai light și ceva mai ieftin (Video)</b>Cel mai bine echipat smartphone din noua tripletă Moto G6 este varianta Moto G6 Plus, telefon pe care l-am întors pe toate părțile în cadrul evenimentului Motorola din București de acum câteva zile. Am descoperit câteva dintre aspectele sale

Dacă Moto G6 Play este un telefon ceva mai lite, iar Moto G6 se bate cu modelele Nokia 6 şi Nokia 5 de generaţie veche, ei bine Moto G6 Plus pare mai degrabă înrudit cu Moto X4. Creşte foarte mult diagonală, sticlă are altfel de reflexii şi preţul... scade.

Moto G6 Plus

Motorola Moto G6 Plus are o diagonală de 5.9 inch şi talia de 8 mm nu e rea deloc, fiind mai subţire decât cea a lui Galaxy S9 de exemplu. Nici greutatea de 167 grame nu e rea. Aidoma lui Moto X4 şi acest device are cameră duală, e drept mai modestă, 12 MP + 5 MP şi nu 12 MP + 8 MP, Android 8.0 Oreo stock, dar face trecerea la aspect 18:9. Avem şi 4 GB RAM la bord şi acelaşi CPU Snapdragon 630 ca Moto X4.

Bateria este de 3200 mAh, iar handsetul vine în România cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. Acustica Dolby e la posturi, aşa cum am văzut-o şi pe Moto G6 şi Moto G6 Play. Camera selfie cu blitz LED e la fel cum am văzut-o şi pe celelalte modele G6. N-ai zice că mânuieşti un telefon cu diagonală de 6 inch, fiind compact şi comod. De remarcat şi scannerul de amprente de pe "bărbia" de sub ecran, care nu e chiar la îndemână şi pare uşor înghesuit.

Moto G6 Plus

Măcar ştie input pe bază de swipe, iar acele gesturi vă ajută să navigaţi în meniuri dacă nu aveţi chef să folosiţi butoanele virtuale. Şi iarăşi îl compar cu Moto X4... pentru că ştie filmare 4K, ştie Bokeh sau chiar să preia o culoare şi să lase tot alb/negru în rest (Color Spot). Moto a subliniat că oferă tehnologie Dual Pixel aici, PDAF şi deschidere F/1.7 pentru camera principală de 12 MP din setupul dual.

Având în vedere că Moto X4 a fost memorabil la foto şi memorabil în general, am aşteptări mari de la acest "văr" de 1.300 lei. Este un telefon cu siguranţă elegant şi compact şi judecând după ce ştim despre Snapdragon 630 ar trebui să fie excelent şi pentru gameri.

Prezentare video Motorola Moto G6 Plus:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×