Huawei Watch 2 primește un teaser; va fi lansat pe 26 februarie alături de Huawei P10

1.209 ori
<b>Huawei Watch 2 primește un teaser; va fi lansat pe 26 februarie alături de Huawei P10</b>În cadrul evenimentului programat pentru data de 26 februarie în Barcelona, cei de la Huawei vor prezenta oficial și smartwatch-ul Watch 2, purtabil care astăzi primește un teaser. Din păcate nu vedem cum arată acest nou produs, dar cu siguranță el

Alături de smartphone-ul Huawei P10 vom vedea lansat în Barcelona pe data de 26 februarie și ceasul inteligent Huawei Watch 2 - purtabil care astăzi primește un teaser oficial. Noul smartwatch ar urma să ruleze din fabrică sistemul de operare Android Wear 2.0 și să ofere slot SIM la pachet și totodată suport pentru conectivitate 4G LTE - devenind astfel independent de smartphone.

Huawei Watch 2

Din păcate teaser-ul pe care îl vedeți mai sus nu ne oferă nici măcar o privire asupra ceasului, ci doar asupra unui jogger care își consultă timpii de alergare. În mare, această actualizare nu ar trebui să aducă mari schimbări la capitolul design, urmând a beneficia în continuare de un smartwatch cu display circular și cadran metalic.

Vom avea totuși un upgrade pe partea hardware și poate o baterie mai generoasă. Aflăm detaliile complete despre Huawei Watch 2 pe data de 26 februarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×