Huawei Mate 9 apare într-o nouă imagine neclară, cu muchii subţiri ale ecranului

1.467 ori
<b>Huawei Mate 9 apare într-o nouă imagine neclară, cu muchii subţiri ale ecranului</b>Cu doar câteva zile rămase până la evenimentul în care urmează a fi lansat oficial, Huawei Mate 9 nu ezită a-și face apariția în mediul online, o nouă imagine fiind prezentată pe Weibo astăzi. Vedem aici o imagine cam neclară ce ne prezintă un terminal

În ciuda faptului că unele telefoane Huawei au designul arătos, un aspect la care ele nu prea au excelat e subţirimea marginii ecranului. Acest aspect ar putea fi corectat de Huawei Mate 9, dacă ne luăm după cea mai nouă imagine scăpată pe Weibo.

E drept că ea e neclară, dar prezintă în mod evident muchii destul de subţiri pentru ecranul de 5.9 inch al noului phablet. Terminalul are şi colţurile rotunjite şi va veni şi într-o variantă Pro cu ecran cu margini curbate. Multiple teasere, promo-uri şi scăpări îi însoţesc debutul, ce urmează să aibă loc pe 3 noiembrie, la Munchen.

Huawei Mate 9 versus Huawei Mate 8 (diferente ecran)
Huawei Mate 9 versus Huawei Mate 8 (diferente ecran)

Va fi probabil ultima mare lansare de telefon high end a acestui an, stârnind mult interes pentru că Huawei Mate 8 a fost un device de calitate şi pentru că se trece la nivelul următor al parteneriatului Huawei - Leica. Spre deosebire de camerele de 12 MP de pe Huawei P9 şi P9 Plus, Mate 9 se prezintă cu o cameră de 20 MP şi una de 12 MP în spate, într-un modul dual.

Cu un spate rotunjit, ecran curbat pe modelul Pro şi o baterie ce promite mult, dar şi un procesor care teoretic îl întrece pe Snapdragon 821, Mate 9 se anunţă un hit. Aşteptaţi-vă şi la alte scăpări în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×