Huawei Mate 9 apare într-o nouă imagine neclară, cu muchii subţiri ale ecranului

1.443 ori
<b>Huawei Mate 9 apare într-o nouă imagine neclară, cu muchii subţiri ale ecranului</b>Cu doar câteva zile rămase până la evenimentul în care urmează a fi lansat oficial, Huawei Mate 9 nu ezită a-și face apariția în mediul online, o nouă imagine fiind prezentată pe Weibo astăzi. Vedem aici o imagine cam neclară ce ne prezintă un terminal

În ciuda faptului că unele telefoane Huawei au designul arătos, un aspect la care ele nu prea au excelat e subţirimea marginii ecranului. Acest aspect ar putea fi corectat de Huawei Mate 9, dacă ne luăm după cea mai nouă imagine scăpată pe Weibo.

E drept că ea e neclară, dar prezintă în mod evident muchii destul de subţiri pentru ecranul de 5.9 inch al noului phablet. Terminalul are şi colţurile rotunjite şi va veni şi într-o variantă Pro cu ecran cu margini curbate. Multiple teasere, promo-uri şi scăpări îi însoţesc debutul, ce urmează să aibă loc pe 3 noiembrie, la Munchen.

Huawei Mate 9 versus Huawei Mate 8 (diferente ecran)
Huawei Mate 9 versus Huawei Mate 8 (diferente ecran)

Va fi probabil ultima mare lansare de telefon high end a acestui an, stârnind mult interes pentru că Huawei Mate 8 a fost un device de calitate şi pentru că se trece la nivelul următor al parteneriatului Huawei - Leica. Spre deosebire de camerele de 12 MP de pe Huawei P9 şi P9 Plus, Mate 9 se prezintă cu o cameră de 20 MP şi una de 12 MP în spate, într-un modul dual.

Cu un spate rotunjit, ecran curbat pe modelul Pro şi o baterie ce promite mult, dar şi un procesor care teoretic îl întrece pe Snapdragon 821, Mate 9 se anunţă un hit. Aşteptaţi-vă şi la alte scăpări în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×