Huawei Nova 2 și Nova 2 Plus vor fi prezentate pe data de 26 mai; un poster oficial confirmă debutul!

2.733 ori
<b>Huawei Nova 2 și Nova 2 Plus vor fi prezentate pe data de 26 mai; un poster oficial confirmă debutul!</b>Ne-a mirat faptul că agenția chineză TENAA a certificat de curând smartphone-ul Huawei Nova 2, asta în situația în care nu a trecut nici măcar un an de la debutul primei generații. Vedeam pentru prima dată modelele din seria Nova în luna septembrie a

Luna mai a venit și cu o certificare surpriză din partea agenției chineze TENAA, cea a smartphone-ului Huawei Nova 2. Cu toate că au trecut puțin peste 6 luni de la debutul comercial al primei generații, iată că Huawei se pregătește deja pentru lansarea modelelor succesor după cum aflăm astăzi. Un eveniment de presă este programat pentru data de 26 mai când Huawei va prezenta terminalele Nova 2 și Nova 2 Plus.

Huawei Nova 2

Vedem și un poster oficial ce confirmă acest debut și din informațiile adunate descoperim că varianta standard va oferi un display de 5.2 inch, pe când modelul Plus va opta pentru o diagonală de 5.5 inch. Se schimbă și design-ul, iar de această dată vom primi o cameră duală la bord, modul care cel puțin din imaginile oferite de TENAA are parte de o amplasare puțin ciudată.

Huawei Nova 2

Am remarcat totodată și benzile din plastic pentru antente integrate în stilul lui iPhone 7 și totodată prezența unui scanner de amprente pe spate. Posibil ca această cameră duală pe care o vom primi la pachet să ofere funcția de zoom optic 2x și cu siguranță funcția bokeh. Aflăm detaliile complete peste două săptămâni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×