Huawei postează un teaser pentru un smartwatch Honor S1 şi o tabletă de nouă generaţie

780 ori
<b>Huawei postează un teaser pentru un smartwatch Honor S1 şi o tabletă de nouă generaţie</b>Pe data de 18 octombrie cei de la Huawei pregătesc lansarea smartwatch-ului Watch S1 - un model care ar putea rula sistemul de operare Tizen OS, și asta pentru că din ultimele declarații ale companiei am aflat că nici un alt purtabil cu Android Wear nu va

În mod interesant, Huawei mai are cărţi de jucat în anul 2016 şi în afară de Honor 6X ce va fi lansat pe 18 octombrie, se mai pregătesc şi produse din alte game. Astfel, aflăm că un smartwatch Honor S1 şi o tabletă vor debuta la aceeaşi dată, iar mai multe detalii primim mai jos.

Huawei S1

În mod interesant Huawei afirmase recent că nu va lansa vreun device cu Android Wear în acest an. Să fie deci purtabilul un model cu Tizen la bord? În teaserele publicate recent de Huawei vedem picături de apă, indicând faptul că Honor S1 va fi un model rezistent la apă. La urma urmei şi Huawei Watch rezistă la apă, deci nu suntem chiar surprinşi. Brandul Honor e totuşi asociat unor preţuri ceva mai reduse, deci cam aceasta va fi abordarea şi aici.

Teaser

Cât despre tabletă, ea va face parte tot din familia Honor şi ca şi ceasul, avem detalii foarte limitate despre ea. Prezentarea sa cu pixel art şi un mesaj legat de "tinereţe", ne duce cu gândul la un produs axat pe gaming, sau eventual pe consum media. Vom afla mai multe peste fix o săptămână, dar sunt sigur că preţurile vor fi bune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×