Huawei Watch s-a lansat oficial și pe piața din România; ajunge spre sfârșitul lui noiembrie la un preț de 399 euro

677 ori
<b>Huawei Watch s-a lansat oficial și pe piața din România; ajunge spre sfârșitul lui noiembrie la un preț de 399 euro</b>După lansarea inițială din cadrul show-ului IFA 2015, iată că ceasul Huawei Watch a ajuns acum și pe piața din Rom&acirc;nia, iar pentru a anunța disponibilitatea produsului a fost ținut și un eveniment de presă la care am participat chiar...

După lansarea inițială din cadrul show-ului IFA 2015, iată că ceasul Huawei Watch a ajuns acum și pe piața din România, iar pentru a anunța disponibilitatea produsului a fost ținut și un eveniment de presă la care am participat chiar ieri.

Cu toate că nu am avut parte de o prezentare propriu-zisă a noului device, am aflat un detaliu foarte important despre Huawei Watch, și anume prețul său de vânzare. Potrivit filialei locale Huawei, acest device purtabil cu Android Wear la bord va fi disponibil pe piața locală începând din ultima săptămână a lunii noiembrie la un preț de 399 euro.

Huawei Watch

Din punct de vedere al funcționalității, Huawei Watch oferă utilizatorilor și funcția de notificare pentru apeluri, mesaje, convorbiri sau email-uri, o modalitate mult mai simplă de a fi la curent cu noutățile. Datorită noii versiuni Android Wear, ceasul este compatibil atât cu telefoanele iOS, cât și cu modelele Android.

Huawei Watch s-a lansat oficial și pe piața din România; ajunge spre sfârșitul lui noiembrie la un preț de 399 euro

Aflați că Huawei Watch are un diametru de 42 mm, și o curea de 22 mm disponibilă în mai multe variante: brățară din oțel inoxidabil de diferite culori, sau curea de piele maro, respectiv neagră. Și culoarea cadranului poate fi aleasă dintr-o gamă de 3 culori: auriu, argintiu și negru.

Puteți afla mai multe detalii despre acest device din handson-ul ce vi l-am prezentat la IFA 2015, și care poate fi găsit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×