Garmin ne pregătește un nou smartband numit VivoSmart HR și cântarul inteligent Index Smart Scale

694 ori
<b>Garmin ne pregătește un nou smartband numit VivoSmart HR și cântarul inteligent Index Smart Scale</b>&Icirc;ncă de anul trecut, conceptul de fitness a &icirc;nceput să fie din ce &icirc;n ce mai exploatat de către producătorii hardware de pe piață, companii ce au dezvăluit ceasuri, c&acirc;t și brățări inteligente menite să măsoare...

Încă de anul trecut, conceptul de fitness a început să fie din ce în ce mai exploatat de către producătorii hardware de pe piață, companii ce au dezvăluit ceasuri, cât și brățări inteligente menite să măsoare activitățile sportive dar și starea de sănătate a utilizatorilor prin intermediul unui scanner de puls.

Și Garmin a lansat astfel de produse, iar acum ne pregătește noua generație de smartband denumită VivoSmart HR. Acest dispozitiv ne promite din start o autonomie de top, cât și suport pentru afișarea notificărilor primite pe smartphone sau tabletă.

Un scanner de puls se află la bord și diverși senzori ce măsoară numărul de calorii arse, numărul de pași parcurși zilnic, calitatea somnului, sau distanța făcută. Potrivit detaliilor ajunse pe web, bateria acestui terminal va oferi o autonomie de până la 5 zile.

Garmin Index Smart Scale

Cât despre cântarul inteligent Index Smart Scale, aflați că acesta poate monitoriza și starea de sănătate a utilizatorului, pe lângă funcția standard de afișare a greutății. Cântarul va oferi informații despre procentul de grăsime din corp, nivelul de apă, dar și detalii despre masa musculară.

Atât brățara inteligentă, cât și cântarul Index Smart Scale vor avea un preț de 150 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×