IFA 2015: Huawei Watch hands-on - mai apropiat de definiţia standard a unui ceas decât multe smartwatch-uri (Video)

1.883 ori
<b>IFA 2015: Huawei Watch hands-on - mai apropiat de definiţia standard a unui ceas decât multe smartwatch-uri (Video)</b>Puţine smartwatch-uri de pe piaţă &icirc;şi arată originile şi arată precum ceasuri adevărate şi cu at&acirc;t mai puţin modelele cu Android Wear. Huawei Watch &icirc;n schimb chiar arată ca un ceas analogic clasic, av&acirc;nd un design...

Puţine smartwatch-uri de pe piaţă îşi arată originile şi arată precum ceasuri adevărate şi cu atât mai puţin modelele cu Android Wear. Huawei Watch în schimb chiar arată ca un ceas analogic clasic, având un design old-school care place privirii. Am avut ocazia să punem mâna pe el la IFA 2015 şi vedeţi un hands on mai jos.

Acest model cu corp metalic şi curea din piele se remarcă prin compatibilitatea cu terminalele iOS, nu doar cu cele Android. Terminalul măsoară doar 11 mm în grosime, deci e puţin mai subţire decât LG G Watch Urbane şi cu jumătate de milimetru mai subţire decât Moto 360. Corpul are un diametru de 42 mm, iar ecranul de 1.4 inch e generos aici faţă de displayul de 1.3 inch de pe LG Watch Urbane, dar mai mic decât cel de 1.56 inch de pe Moto 360.

IFA 2015: Huawei Watch hands-on - mai apropiat de definiţia standard a unui ceas decât multe smartwatchuri (Video)

Un avantaj e protecţia de safir a acestui display, iar rezoluţia de 400 x 400 pixeli nu sună deloc rău. Şi panoul AMOLED reprezintă un avantaj faţă de concurenţă, iar Huawei Watch vine cu un corp din oţel inoxidabil, care ar fi rezistent la coroziune şi zgârieturi. Preţul acestui smartwatch ar fi în jur de 399 de euro, iar versiunile rose gold vor ajunge şi la 699 euro.

Huawei Watch


Ne-am aflat in prima linie a lansarilor IFA 2015 prin amabilitatea Quickmobile.ro, cu suport logistic si entuziasm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×