Iată 5 gadget-uri purtabile din China, ce se pot dovedi un cadou interesant de Crăciun; prețurile încep de la 29.05 dolari

1.266 ori
<b>Iată 5 gadget-uri purtabile din China, ce se pot dovedi un cadou interesant de Crăciun; prețurile încep de la 29.05 dolari</b>La fel ca mulți dintre voi, și eu mă g&acirc;ndesc la sugestii de produse pe care le-aș putea oferi celor dragi cu ocazia Sărbătorilor ce se apropie. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mult pe un astfel de produs, vă recomandăm astăzi 5...

La fel ca mulți dintre voi, și eu mă gândesc la sugestii de produse pe care le-aș putea oferi celor dragi cu ocazia Sărbătorilor ce se apropie. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mult pe un astfel de produs, vă recomandăm astăzi 5 gadget-uri purtabile ce se pot dovedi un cadou chiar interesant pentru prieteni.

Makibes F68 - 40.49 dolari

Unul dintre acestea, este ceasul Makibes F68, un ceas inteligent ce vine la pachet cu certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, cu senzor pedometru, dar și cu suport pentru terminale iOS, respectiv Android. Acest model aduce un corp metalic circular, un display de 1 inch cu rezoluție 128 x 128 pixeli, o baterie de 180 mAh și o curea din cauciuc.

De asemenea avem la dispoziție un senzor pentru monitorizarea somnului, conectivitate Bluetooth 4.0, cât și un senzor de puls. În aceste momente, ceasul este comercializat de către GeekBuying la un preț de doar 40.49 dolari, sumă ce se traduce în aproximativ 167 lei.

SWAT 004 - 56.09 dolari

SWAT 004

Un device ceva mai special este SWAT 004, purtabil ce sosește cu un design sportiv și cu o baterie impresionantă ce oferă până la 365 zile de autonomie. Acest device ne aduce un senzor pedometru, un buton SOS, alertă prin vibrații, cronometru, dar și funcția de localizare a telefonului mobil.

Primim certificare pentru rezistență la apă de până la 100 metri, conectivitate Bluetooth 4.0 și compatibilitate cu telefoanele Android și iOS. Ceasul poate fi achiziționat de pe site-ul geekbuying.com la prețul de 56.09 dolari ~ 231 lei.

Xiaomi Mi Band 1s - 29.05 dolari

Xiaomi Mi Band 1s

Ajungem în zona brățărilor inteligente, unde ne întâmpină modelul Xiaomi Mi Band 1s, dispozitiv cu greutate de doar 14 grame ce ne oferă conectivitate Bluetooth 4.0, certificare IP67 pentru rezistență la apă, o baterie de 45 mAh ce promite o autonomie de până la 30 zile și suport pentru telefoane Android / iOS.

Printre funcțiile aduce la pachet avem un senzor pedometru, alarmă, monitorizare somn, senzor pentru puls, cât și un modul vibrator, respectiv un senzor pentru măsurarea caloriilor arse. Geekbuying vinde această brățată smart la un preț de doar 29.05 dolari ~ 120 lei.

Makibes JW018 - 35.99 dolari

Makibes JW018

Totodată, putem alege și modelul Makibes JW018,  ce ne aduce un senzor cardic, funcția de monitorizare a somnului, certificare IP65 pentru rezistență la apă, reminder pentru mesajele sau apelurile primite pe smartphone, și conectivitate Bluetooth 4.0. La fel ca și celelalte modele de mai sus, și acesta este compatibil cu terminale iOS și Android. Prețul său este de 35.99 dolari ~ 148 lei.

Makibes L18 - 39.99 dolari

Makibes L18

Nu în ultimul rând, Geekbuying ne propune brățara inteligentă Makibes L18, gadget cu certificare IP54 pentru rezistență la apă, compatibilitate cu Android și iOS, și conectivitate Bluetooth 4.0. Acest purtabil monitorizează numărul de pași efectuați, ritmul cardiac, nivelul de presiune din sânge și starea somnului. În aceste momente poate fi cumpărat la un preț de 39.99 dolari ~ 165 lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×