Google Photos oferă de astăzi funcția Shared Albums; vom putea împărtăși albumele noastre de fotografii cu cei dragi

670 ori
<b>Google Photos oferă de astăzi funcția Shared Albums; vom putea împărtăși albumele noastre de fotografii cu cei dragi</b>Una dintre cele mai utilizate aplicații de tip manager pentru fotografii, este și Google Photos, software ce astăzi primește un update foarte interesant. De acum &icirc;nainte vom putem &icirc;mpărtăși albumele noastre de fotografii cu prietenii...

Una dintre cele mai utilizate aplicații de tip manager pentru fotografii, este și Google Photos, software ce astăzi primește un update foarte interesant. De acum înainte vom putem împărtăși albumele noastre de fotografii cu prietenii apropiați într-un mod foarte simplu ce nu necesită un setup inițial.

Tot ce avem de făcut este să alegem fotografiile dorite într-un album dedicat, iar ulterior trimite link-ul albumului către prieteni. Aceștia vor putea adăuga la rândul lor materiale foto sau video, iar în momentul în care noi fotografii sunt încărcate, toți cei care au acces la album vor primi o notificare direct pe telefon/tabletă.

Noua funcție sosește prin intermediul unei actualizări Google Photos disponibilă pe terminalele ce rulează Android sau iOS. De asemenea, vom putea împărtăși albumele noastre de fotografii și prin utilizarea platformei web de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×