HP Falcon îşi face apariţia în GFXBench cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi Windows 10 Mobile

670 ori
<b>HP Falcon îşi face apariţia în GFXBench cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi Windows 10 Mobile</b>HP e ultima companie de la care am aştepta un flagship cu Windows 10 Mobile la bord, dar iată că un astfel de model se afla &icirc;n pregătire, dacă ne luăm după scăparea din benchmarkul GFXBench. Cunoscut drept HP Falcon, terminalul e detaliat...

HP e ultima companie de la care am aştepta un flagship cu Windows 10 Mobile la bord, dar iată că un astfel de model se afla în pregătire, dacă ne luăm după scăparea din benchmarkul GFXBench. Cunoscut drept HP Falcon, terminalul e detaliat mai jos.

El ar include un procesor Snapdragon 820, GPU Adreno 530 şi ar fi primul model cu Windows 10 Mobile la bord şi un asemenea chipset puternic. Dacă ne luăm după specificaţiile listate în benchmark, atunci handsetul vine cu un ecran Quad HD de 5.8 inch, cel puţin 2 GB RAM şi o cameră principală de 20 de megapixeli, plus una frontală de 12 MP.

HP Falcon îşi face apariţia în GFXBench cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi Windows 10 Mobile

Primim şi 64 GB stocare şi aici se opresc informaţiile despre HP Falcon. Ştim că HP s-a divizat recent în două entităţi: una enterprise şi o companie producătoare de device-uri, deci în aceste condiţii nu e clar dacă aici nu avem de-a face doar cu un prototip ce nu va vedea lumina zilei. Pe de altă parte dacă Microsoft a contractat HP pentru a produce un Surface Phone şi e chiar Falcon?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×