IFA 2015: Lenovo Vibe P1 hands-on - unul dintre campionii bateriilor, dar cu un design destul de compact (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.366 ori
<b>IFA 2015: Lenovo Vibe P1 hands-on - unul dintre campionii bateriilor, dar cu un design destul de compact (Video)</b>Cu c&acirc;ţiva ani &icirc;n urmă dacă un telefon depăşea 3000 sau 4000 mAh &icirc;n capacitatea bateriei, atunci cu siguranţă sacrifica talia să şi devenea destul de masiv. Ei bine, &icirc;n ziua de azi handseturile cu baterii mari au şi...

Cu câţiva ani în urmă dacă un telefon depăşea 3000 sau 4000 mAh în capacitatea bateriei, atunci cu siguranţă sacrifica talia să şi devenea destul de masiv. Ei bine, în ziua de azi handseturile cu baterii mari au şi grosimi rezonabile, cum e şi cazul lui Lenovo Vibe P1.

Terminalul a fost prezentat la IFA 2015 şi primeşte un hands on de la colegul Claudiu Sima în clipul de mai jos. Handsetul are o baterie de 5000 mAh şi este un phablet de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD şi un design destul de atractiv. Spatele aminteşte de HTC One M9 şi HTC One M8, iar privind clipul hands on observăm deja că există destul de mult bloatware instalat. Evernote  şi soluţii Office se afla la bord, plus câteva softuri navigaţionale şi jocuri.

 IFA 2015: Lenovo Vibe P1 hands-on - unul dintre campionii bateriilor, dar cu un design destul de compact (Video)

Handsetul este unul dual SIM şi integrează un senzor de amprente în spate. Lenovo Vibe P1 rulează Android 5.1 şi vine cu procesor Snapdragon 615, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. În spate se afla o cameră de 13 MP, iar in fata găsim o cameră de 5 MP. Grosimea acestui phablet este de 9.9 mm şi el cântăreşte 189 grame.

Lenovo Vibe P1

Ne-am aflat in prima linie a lansarilor IFA 2015 prin amabilitatea Quickmobile.ro, cu suport logistic si entuziasm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×