IFA 2018: ZTE Nubia Alpha este o brăţară-telefon care probabil va rămâne doar un concept (Video)

1.095 ori
<b>IFA 2018: ZTE Nubia Alpha este o brăţară-telefon care probabil va rămâne doar un concept (Video)</b>Dacă Huawei se aruncă la experimente Honor Magic, iar Xiaomi la un Mi MIX 3 glisant, atunci ZTE ne oferă la rândul său ceva inedit, dar în alt format: un telefon brăţara. Se numeşte ZTE Nubia Alpha şi şansele sunt mici să devină un produs real, cred eu.

Dacă Huawei se aruncă la experimente Honor Magic, iar Xiaomi la un Mi MIX 3 glisant, atunci ZTE ne oferă la rândul său ceva inedit, dar în alt format: un telefon brăţara. Se numeşte ZTE Nubia Alpha (nubia-α) şi şansele sunt mici să devină un produs real, cred eu.

Nici măcar nu suntem la prima tentativă de genul, Lenovo creând un telefon flexibil de pus la încheietura cu câţiva ani în urmă. Ca să nu mai vorbim că Nokia oferea aşa ceva în faza de concept încă din 2008, sub forma lui Nokia Morph. Nubia a creat acum un purtabil de acest gen şi aparent ar fi un produs real, care va ajunge în magazine în trimestrul viitor. Sincer să fiu, o să cred asta când o să văd device-ul la vânzare. 

Terminalul se laudă cu un ecran flexibil, probabil un OLED, suport 4G LTE şi poate prelua apeluri, primi notificări şi chiar rula aplicaţii. Ştiu, sună a ceas inteligent, dar e un fel de brăţără inteligentă pe steroizi. Are până şi cameră din ce văd şi ecranul său este întins pe o bună parte din corpul flexibil. Interfaţa mă duce cumva cu gândul la Tizen OS.

Există şi un senzor de proximitate, care poate ajusta orientarea ecranului la unghiul potrivit, indiferent de unde vă uitaţi la telefon. Nu avem un preţ încă, dar prezic că va fi piperat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×