IFA 2018: Lenovo ThinkPad X1 Extreme este un nou laptop business cu procesor Core i9, ecran 4K; Debutează şi Chromebook-uri de buget

1.564 ori
<b>IFA 2018: Lenovo ThinkPad X1 Extreme este un nou laptop business cu procesor Core i9, ecran 4K; Debutează şi Chromebook-uri de buget</b>Pe lângă PC-uri de gaming şi laptopuri convertibile, Lenovo a mai adus la IFA 2018 şi un laptop high end business, modelul ThinkPad X1 Xtreme. La celălalt capăt al spectrului se afla noile Chromebook-uri de buget cu preţuri accesibile.

Pe lângă PC-uri de gaming şi laptopuri convertibile, Lenovo a mai adus la IFA 2018 şi un laptop high end business, modelul ThinkPad X1 Xtreme. La celălalt capăt al spectrului se afla noile Chromebook-uri de buget cu preţuri accesibile. Avem informaţii despre toate mai jos.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Lenovo ThinkPad X1 Extreme este un laptop premium, subţire şi uşor care vine cu design şi funcţionalitate business. Adopta o diagonală de 15.6 inch şi suportă procesoare ce merg până la un Intel Core i9 hexa core Coffee Lake-H, până la 64 GB RAM şi până la o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Are şi WiFi Gigabit şi un sistem multi monitor, care va permite să faceţi multitasking avansat.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Ecranul 4K HDR Dolby Vision şi tehnologia Dolby Atmos se asigură că editorii audio, video şi foto au tot ce le trebuie. Este redat 100% spectrul de culori Adobe RGB şi toate standardele de conţinut sunt respectate. Pe partea de siguranţă avem un capac glisant al camerei, ThinkShutter, dar şi o funcţie de recunoaştere facială Windows Hello, plus scanner de amprente. Laptopul va fi disponibil din luna septembrie la preţul de pornire de 1695 euro plus TVA.

Cântăreşte 1.81 kilogram ein versiunea cu ecran 4K tactil şi are un şasiu fabricat din 4 straturi de fibră de carbon. Bateria este de 80 Whr şi ar urma să se încarce la 80% în doar 60 de minute. Pe partea de conectivitate avem două porturi Thunderbolt 3, 2 porturi USB Type-A, un HDMI 2.0 şi slot SD.

Lenovo Chromebook de buget

Chiar dacă Chromebook-urile au intrat şi în seria Yoga, Lenovo a lansat şi modele separate şi accesibile. E vorba despre Lenovo S330 Chromebook, un laptop de 14 inch cu preţ de pornire de 250 de dolari şi Lenovo C330 Chromebook, cu ecran de 11.6 inch şi preţ de 280 de dolari. Ambele sosesc în octombrie.

Lenovo C330 Chromebook

Au ceva elemente în comun, precum faptul că vin cu acelaşi procesor MediaTek 8173C quad core, 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Totuşi Lenovo C330 Chromebook are format convertibil şi vine cu un ecran de 11.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Este un ecran tactil şi alte dotări includ un port USB 3.0, port USB Type-C, HDMI, jack audio şi card reader SD. Are difuzoare stereo cu acustica Dolby, WiFi ac, Bluetooth 4.1 şi webcam HD.

Lenovo S330 Chromebook

Lenovo S330 Chromebook cântăreşte doar 1.17 kilograme şi are un ecran TN de 1366 x 768 pixeli sau unul Full HD, în funcţie de preferinţe. Are aceleaşi opţiuni de conectivitate şi cameră ca şi convertibilul de mai sus, doar că e un laptop veritabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×