Noi detalii despre telefonul pliabil LG ies la iveală: Va avea mecanism complex și va fi și extensibil

1.271 ori
<b>Noi detalii despre telefonul pliabil LG ies la iveală: Va avea mecanism complex și va fi și extensibil</b>LG se află de ceva vreme pe lista de producători de terminale mobile gata să intre pe piaţa pliabilelor. Am tot văzut brevete ale companiei, scăpări, iar azi avem câteva detalii în plus despre telefonul lor pliabil. Un brevet proaspăt

LG se află de ceva vreme pe lista de producători de terminale mobile gata să intre pe piaţa pliabilelor. Am tot văzut brevete ale companiei, scăpări, iar azi avem câteva detalii în plus despre telefonul lor pliabil. Un brevet proaspăt apărut face lumină în acest caz.

LG G8

Se pare că terminalul va fi atât pliabil, cât şi extensibil, aşa că veţi putea "trage" de el pentru a îi creşte suprafaţa de utilizare. Anul 2019 va fi dominat de acest format de telefon, iar Samsung, Huawei, Oppo, OnePlus şi chiar Microsoft au toţi proiecte de gen. Noul brevet a fost înregistrat la WIPO şi USPTO şi descrie un smartphone cu două ecrane. Unul se poate rabata în spatele celuilalt. Vedem și un soi de mecanism “cârlig” care fixează cele 2 segmente. 

LG G8

Închis telefonul arată ca orice smartphone normal, dar deschis aduce cu o tabletă mai mică. Mecanismul dintre cele două secţiuni va bloca telefonul în poziţia tabletă. Xiaomi pare să meargă pe ruta unui telefon cu 3 ecrane, două care se pliază în jurul unuia central, iar conceptul Samsung se deschide ca o carte.

LG nu ar avea încă un prototip gata pentru CES 2019 şi nici pentru MWC 2019, el fiind gata de abia în trimestrul 3. Secţiunea dintre cele două ecrane va avea propriul rol de afişaj, prezentând o serie de iconuri utile, din ce văd în brevet. Asta în stilul muchiilor curbate Edge de pe Samsung-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×