IFA 2019: ASUS VivoWatch SP este un nou ceas care îți măsoară tensiunea, pulsul, are și EKG

1.684 ori
<b>IFA 2019: ASUS VivoWatch SP este un nou ceas care îți măsoară tensiunea, pulsul, are și EKG</b>După câteva companii chineze mici care se lăudau cu purtabile care măsoară tensiunea arterială (am și testat ceva de gen de la Umidigi recent), iată că vine și un nume mare cu ceva de gen. ASUS tocmai a prezentat la IFA 2019 noul ceas inteligent ASUS Vivo

După câteva companii chineze mici care se lăudau cu purtabile care măsoară tensiunea arterială (am și testat ceva de gen de la Umidigi recent), iată că vine și un nume mare cu ceva de gen. ASUS tocmai a prezentat la IFA 2019 noul ceas inteligent ASUS VivoWatch SP. Ce aduce el nou și special aflați în rândurile următoare.

Ceasul este urmașul lui VivoWatch BP, care venea vara trecută și aducea funcții EKG înainte de Apple Watch Series 4. Noul ASUS VivoWatch SP plusează, cu câteva funcții de sănătate în plus. Primim atât EKG, cât și senzor de puls, dar și tensiometru.

ASUS VivoWatch SP

Există și o măsurare a nivelului de oxigen din sânge, dar și a nivelului de stres. Purtabilul este și rezistent la apă, cântărește 45 de grame și vine și cu GPS. Îi permite utilizatorului să aleagă între activități de fitness realizate afară sau la interior și poate monitoriza și somnul. Ecranul este unul de 1.3 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli și panou TFT.  

În ciuda tuturor acestor funcții vine cu viață a bateriei de până la 14 zile. Mai avem și altimetru la bord și o nouă interfață ASUS HealthAI care va oferă un ghid de fitness în funcție de statisticile și obiceiurile noastre. E un fel de fitness coach.

Având o margine ceramică, atrage mai puține amprente și va primi multiple curele interschimbabile. Nu avem un preț încă, dar știm că va debuta în trimestrul 4 din acest an. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×