IFA 2019: LG G8X ThinQ este cel mai nou flagship LG, dar vedeta este accesoriul cu ecran secundar „DualScreen”

1.710 ori
<b>IFA 2019: LG G8X ThinQ este cel mai nou flagship LG, dar vedeta este accesoriul cu ecran secundar „DualScreen”</b>LG G8X s-a concretizat la IFA 2019 în ultimele 24 de ore, iar el a venit la pachet cu husa cu ecran secundar DualScreen. Pe numele său complet LG G8X ThinQ, acesta este succesorul lui LG G8 ThinQ. Ce se schimbă faţa de flagship-ul de la începutul anului..

LG G8X s-a concretizat la IFA 2019 în ultimele 24 de ore, iar el a venit la pachet cu husa cu ecran secundar DualScreen. Pe numele său complet LG G8X ThinQ, acesta este succesorul lui LG G8 ThinQ. Ce se schimbă faţă de flagship-ul de la începutul anului aflaţi mai jos.

În primul rând G8X trece la un ecran mai mare, de 6.4 inch, aceeaşi diagonală ca LG V50 apropo. Rezoluţia este doar Full HD+ totuşi, iar panoul rămâne un OLED. Include un cititor de amprente, iar un upgrade mare este cel de cameră selfie: de la 8 MP pe G8 la 32 megapixeli (Quad Bayer, combina 4 pixeli in unul). Nu mai avem cameră Time of Flight în faţă de această dată.

LG G8X ThinQ

În spate găsim două camere, cea principală de 12 MP cu deschidere F/1.8 şi stabilizare optică, plus una ultra wide de 13 megapixeli. La interior se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 855, nu varianta cu plus şi din fericire se păstrează jack-ul audio şi un amplificator Quad DAC. Telefonul este certificat IP68 şi MIL-STD 810G, iar dotările includ şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o baterie de 4000 mAh.

LG G8X ThinQ

În ce îl priveşte pe DualScreen, acesta este un accesoriu, practic o husă cu ecran secundar similară cu cea a lui LG V50. Este integrat aici un ecran de 6.4 inch, foarte similar cu cel de pe G8X, cu tot cu breton, dar şi încă un ecran monocrom OLED de 2.1 inch pe cealaltă parte a husei. LG promovează DualScreen ca ideal pentru utilizarea a doua aplicaţii simultan, a unei tastaturi pe un ecran şi a mailului pe celălalt, sau cu rol de joystick plus afişaj pentru joc.

LG G8X ThinQ

Alimentarea ecranului se face via USB-C. LG G8X ThinQ are singur 192 grame, iar cu DualScreen încă 134 de grame, deci sare de 300 de grame. Nu avem preţ, dar ştim caş e lansează în trimestrul 4.

LG G8X ThinQ

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×