Huawei Mate 30 Pro primește un video de prezentare 3D, imagini detaliate; Nu are butoane de volum, vine cu 3 camere selfie

3.544 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro primește un video de prezentare 3D, imagini detaliate; Nu are butoane de volum, vine cu 3 camere selfie</b>Am ajuns la acea etapă în scăpările lui Huawei Mate 30 Pro, în care știm mai totul despre acest smartphone, dar iată că mai apăr scăpări care ne pot uimi. Aflați că Huawei Mate 30 Pro nu are butoane de volum și alte detalii picante prin mega leak-ul..

Am ajuns la acea etapă în scăpările lui Huawei Mate 30 Pro, în care știm mai totul despre acest smartphone, dar iată că mai apăr scăpări care ne pot uimi. Aflați că Huawei Mate 30 Pro nu are butoane de volum și alte detalii picante prin mega leak-ul @OnLeaks de mai jos.

@OnLeaks a colaborat cu cei de la PriceBaba pentru a realiza o galerie de randări complexe, plus un video de prezentare pentru noul flagship. Va reamintesc că Huawei Mate 30 Pro debutează pe 19 septembrie, la München. Are o cameră circulară în spate, cu 4 senzori foto, doi ce sar de 40 MP.

Bretonul de pe Mate 20 Pro este păstrat, doar că mi se pare mai îngust de această dată. Aș vrea să subliniez și că @OnLeaks face de obicei rost de schițele REALE ale telefonului, fișiere CAD direct din fabrică și are dimensiuni 100% autentice. Se pare și că telefonul va adopta acel ecran tip "cascadă", denumire popularizata în ultimele 2 săptămâni de Vivo NEX 3.

În acel breton mai sus menționat se află un mecanism de autentificare facială care rivalizează cu Face ID. O noutate ce apare cu aceste randări e faptul că avem ceea ce par a fi 3 camere frontale. Cât despre lipsa de butoane de volum, ele vor fi suplinite de o zonă tactilă, care sper să nu dea chix ca în cazul lui HTC U12+.

Sursa mai afirmă că primim o cameră quad, cu doi senzori de 40 MP, o cameră telephoto de 8 MP și o cameră 3D Time of Flight. Încă nu știm diagonala exactă a telefonului, dar circulă cea de 6.6 inch. Dimensiunile confirmate de @OnLeaks sunt 158.1 x 73.6 x 8.7 mm. Telefonul e fabricat din sticlă și metal, are procesor Kirin 990 cu modem 5G integrat și baterie mare, de 4.500 mah.

Cu toate acestea fiind spuse, nu uităm și de controversă cu Google Play și aplicațiile native Google, care ar putea să nu ajungă pe Mate 30 Pro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×