Intel și Luxottica Group anunță un parteneriat pentru dezvoltarea unor ochelari smart

Autor:  | Publicat în:  Intel 394 ori
<b>Intel și Luxottica Group anunță un parteneriat pentru dezvoltarea unor ochelari smart</b>Intel și Luxottica Group au anunțat un parteneriat pentru dezvoltarea de terminale purtabile, cu accentul pe ochelari smart. Colaborarea se va baza pe cercetare și dezvoltare realizată la comun de cele două firme. &nbsp; Scopul este de a livra...

Intel și Luxottica Group au anunțat un parteneriat pentru dezvoltarea de terminale purtabile, cu accentul pe ochelari smart. Colaborarea se va baza pe cercetare și dezvoltare realizată la comun de cele două firme.

Scopul este de a livra ochelari inteligenți care sunt și arătoși, iar aici trebuie menționat și faptul că Luxottica a colaborat și cu Google la proiectul Glass. Primul produs creat de Intel și acest nou partener va fi lansat în 2015. Vestea se aliniază cu zvonuri recente că următoarea generație Google Glass va fi una cu "Intel inside", iar producătorul de chipuri era deja implicat activ în numeroase inițiative legate de purtabile, dar mai degrabă cu accent pe brățări sau ceasuri până acum.

Despre Luxottica trebuie să știți că este un lider pe piața de ochelari premium, de lux și sport, cu peste 7000 de reprezentante la nivel global. Această firmă colaborează cu Ray-Ban, Vogue, Giorgio Armani, Bulgari, Chanel, D&G, Polo, Prada și multe alte branduri de top și de lux. Așteptați-vă la un prototip prezentat la CES 2015! In imaginea de mai sus vedeti bossul Intel si pe cel Luxottica, intr-o poza de grup.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×