Primele smartwatch-uri Google ar urma să fie lansate în primul trimestru din 2017, conform lui @evleaks

773 ori
<b>Primele smartwatch-uri Google ar urma să fie lansate în primul trimestru din 2017, conform lui @evleaks</b>În mediul online apăreau în urmă cu câteva luni și informații potrivit cărora Google are în plan lansarea unor prime smartwatch-uri sub brand propriu, modele cunoscute sub numele de cod Swordfish și Angelfish. Se revine asupra acestui subiect astăzi odată

Dacă vă amintiți, în urmă cu câteva luni pe web circula și zvonul potrivit căruia Google pregătește și lansarea unor smartwatch-uri proprii, modele cunoscute la acea vreme sub numele de cod Angelfish și Swordfish. Exact ca în cazul telefoanelor din gama Pixel, și aceste ceasuri se diferențiază prin diagonale diferite ale ecranului, unul fiind mai compact și destinat publicului feminin, pe când celălalt (Angelfish) va adopta un look mai sportiv și un ecran mai generos.

Google Watch

Vestea că Google plănuiește lansarea unor astfel de purtabile apare din nou în mediul online astăzi, moment în care @evleaks a.k.a Evan Blass vine cu un update asupra subiectului. Se pare că marele G va lansa aceste smartwatch-uri în primul trimestru al anului viitor, modele care vor rula din fabrică sistemul de operare Android Wear 2.0.

Rămâne să aflăm care va fi compania-partener pentru dezvoltarea acestor ceasuri, și desigur să vedem dacă ele vor purta branding-ul Pixel precum cel adoptat de către smartphone-urile lansate anterior. Posibil să primim și conectivitate LTE, respectiv GPS la bordul acestor smartwatch-uri, dar și alte funcții interesante. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×