Google Allo ar putea fi lansat pe data de 21 septembrie, detaliu dezvăluit de @evleaks

1.272 ori
<b>Google Allo ar putea fi lansat pe data de 21 septembrie, detaliu dezvăluit de @evleaks</b>În cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O, compania cu același nume a prezentat printre altele și noul serviciu de mesagerie numit Allo ce vine să rivalizeze pe piață cu WhatsApp. Potrivit celebrului leaker Evan Blass, s-ar părea că lansarea acestu

Dacă vă amintiți, în cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2016, marele G a prezentat printre altele și serviciul de mesagerie Google Allo - titlu ce vine să rivalizeze cu nimeni altul decât WhatsApp. Aflăm astăzi prin intermediul unui tweet din partea lui Evan Blass a.k.a @evleaks, faptul că lansarea oficială a software-ului în cauză este programată pentru această săptămână, posibil pentru ziua de 21 septembrie.

Google Allo

În mod normal, această aplicație de mesagerie este așteptată să înlocuiască Hangouts, iar ca noutăți avem aici interfața mult mai curată și intuitivă, colecția generoasă de stickere și integrarea Google Assistant. Nu lipsesc nici numeroasele emoji-uri, și totodată primi integrare cu aplicațiile Photos și Maps aflate tot în portofoliul Google. 

Există o modalitate interesantă de a trimite mesajele mai importante scrise cu litere mari, funcția numindu-se 'Shout'. Precum WhatsApp și în cazul lui Google Allo beneficiem de o logare pe baza numărului de telefon - detaliu ce indică faptul că oricine deține numărul nostru ne poate trimite mesaje. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×