LG dezvăluie noi imagini și specificații ale ceasului inteligent G Watch

Autor:  | Publicat în:  LG 1.382 ori
<b>LG dezvăluie noi imagini și specificații ale ceasului inteligent G Watch</b>Imediat după lansarea platformei Android Wear de către Google, lansare ce a avut loc pe data de 19 martie, câțiva producători s-au grăbit să anunțe faptul că deja au în pregătire câteva modele de ceasuri inteligente ce se vor baza pe această...

Imediat după lansarea platformei Android Wear de către Google, lansare ce a avut loc pe data de 19 martie, câțiva producători s-au grăbit să anunțe faptul că deja au în pregătire câteva modele de ceasuri inteligente ce se vor baza pe această platformă, unul dintre aceștia fiind și LG.

Acesta din urmă a anunțat smartwatch-ul G Watch, terminal ce și-a făcut din nou apariția chiar pe site-ul oficial LG. Pagina cu pricina ne informează și cu privire la faptul că ceasul inteligent LG va fi disponibil în două variante de culoare: negru și auriu.

LG dezvăluie noi imagini și specificații ale ceasului inteligent G Watch

Printre specificații oferite de LG se numără și faptul că acest nou ceas va dispune de certificare pentru rezistență la apă și praf. Totodată, sper deosebire de competitorii săi, LG G Watch va dispune de un mod always-on prin care display-ul va sta mereu aprins.

LG dezvăluie noi imagini și specificații ale ceasului inteligent G Watch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×