Iată o nouă prezentare a sediului OZN eco-friendly de la Apple (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 849 ori
<b>Iată o nouă prezentare a sediului OZN eco-friendly de la Apple (Video)</b>Dacă tot e Ziua Pământului azi, conform noului Google Doodle, hai să aruncăm o privire asupra celui mai mare proiect eco al celor de la Apple. E vorba despre noul lor sediu din Cupertino, acel "OZN" propus de Steve Jobs primăriei locale. ​...

Dacă tot e Ziua Pământului azi, conform noului Google Doodle, hai să aruncăm o privire asupra celui mai mare proiect eco al celor de la Apple. E vorba despre noul lor sediu din Cupertino, acel "OZN" propus de Steve Jobs primăriei locale.

​

Aparent, datorită climei foarte blânde, clădirea nu va avea nevoie de aer condiționat, iar sediul se va baza foarte mult pe energie solară. Emisiile sale poluante vor fi aproape de zero, iar pomii vor fi presarați de-a lungul acestui campus. Mai jos avem un nou clip de prezentare pentru această clădire, care aparent a fost inspirată de Universitatea Stanford și campusul său.

Iată o nouă prezentare a sediului OZN eco-friendly de la Apple (Video)

Proiectul poartă numele de Apple Campus 2 și va găzdui zeci de mii de angajați ai companiei. în clipul pe care îl vedeți aici aflăm că acest creator de telefoane și tablete vrea acum să dea naștere "celei mai bune clădiri de birouri din lume". Se pare că 80% din Apple Campus 2 va fi spațiu verde, ceea ce ne intriga. Proiectul va fi gata până în 2016 și îl așteptăm cu nerăbdare să se realizeze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×