LG LM-W319 este un nou smartwatch certificat de FCC; Rulează Wear OS și are doar suport Wi-Fi

2.715 ori
<b>LG LM-W319 este un nou smartwatch certificat de FCC; Rulează Wear OS și are doar suport Wi-Fi</b>Pe masa de certificare a celor de la FCC a ajuns în ultima săptămână și un nou smartwatch, unul de la LG care este cunoscut sub numele de serie LM-W319 și care rulează sistemul de operare Wear OS. Nu multe sunt dezvăluite aici, cu excepția

Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics tocmai ce au primit certificarea FCC pentru un nou smartwatch, purtabil cunoscut sub numele de serie LM-W315. Aparent, este al 3-lea smartwatch LG certificat de către FCC în ultimele 30 zile, printre acestea numărându-se variante succesor pentru modelele Sport și Style, respectiv o variantă ce dispune de suport pentru conectivitate 4G LTE.

LG LM-W319

Acum, noul model de față pare a fi o variantă complet diferită față de cele menționate mai sus, unul care va aduce doar suport Wi-Fi și Bluetooth. Nu se cunosc prea multe detalii despre acest ceas inteligent, cu excepția faptului că rulează sistemul de operare Wear OS.

Se aduce în discuție posibilitatea ca acest terminal să debuteze undeva în această toamnă, poate chiar alături de noile smartphone-uri Google Pixel 3 și Pixel 3 XL care în ultima vreme apar în leak-uri zi de zi. Urmărim cu atenție acest subiect și poate dăm și de ceva fotografii sau randări curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×