Samsung Galaxy Note 9 are designul detaliat de noi scăpări de huse; Apare şi un buton misterios

2.540 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are designul detaliat de noi scăpări de huse; Apare şi un buton misterios</b>Finalul săptămânii ne aduce și noi scăpări pentru Samsung Galaxy Note9, un phablet care aparent ar urma să debuteze oficial pe data de 9 august potrivit ultimelor speculații. Vedem în cazul de față fotografii ce prezintă huse destinate acestui

Încă o scăpare a lui Samsung Galaxy Note 9 poposeşte acum pe Internet, de această dată una bazată pe huse ale terminalului. Sunt huse transparente şi flexibile, realizate de companii precoce în a crea accesorii pentru viitorul phablet. Recent am văzut şi protecţii pentru telefon şi randări realizate de Phone Arena pentru device. Acum hai să vedem ce ne rezervă aceste huse.

Galaxy Note 9

Observăm prezenţa unui decupaj pentru scannerul de amprente din spate, amplasat sub camera duală. Ceea ce ne intrigă este orientarea acelei zone. Camera duală va fi integrată cu cei doi senzori plasaţi pe orizontală, nu verticală ca la Galaxy S9+ sau iPhone X. Ce e drept şi Note 8 înaintea sa a avut aceeaşi abordare, deci nu e chiar un şoc această decizie.

Galaxy Note 9

Judecând după scăpări recente, ar trebui să ne aşteptăm ca Note 9 să aibă dimensiuni similare cu Note 8, în mare. Samsung ar fi făcut şi câteva mutări de blitz LED şi senzori şi o spaţiere mai bună în spate, dar leak-urile nu sunt clare la acest capitol. A se remarca şi faptul că avem un decupaj misterios în partea stângă jos a husei, care nu pare deloc familiar.

Ar putea fi un buton complet nou, dar chiar în acea zonă în care nu ajungi cu mâna prea uşor? Ar putea fi un buton pentru cameră şi nu, nu e cel pentru Bixby, care are deja decupajul aferent în husî. Nu e nici jack-ul audio, pentru că îl vedem jos deja. Galaxy Note 9 urmează să măsoare 161.9 x 76.3 x 8.8 mm şi să aibă o greutate similară cu predecesorul. Primeşte totuşi o baterie mai generoasă, cu capacitate de 3850 mAh.

La ultima verificare avea data de 9 august asociata debutului său. Urmează acum să aşteptăm scăpările de fotografii hands on cu acest smartphone. Vă reamintesc că e aşteptat cu acelaşi procesor că S9 şi S9+, cameră duală în spate cu diafragmă variabilă şi 6 GB RAM, plus un nou stylus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×