Huawei Watch GT este un nou ceas inteligent, care apare în imagini şi specificaţii; Certificat de FCC

2.476 ori
<b>Huawei Watch GT este un nou ceas inteligent, care apare în imagini şi specificaţii; Certificat de FCC</b>Pe seama unei certificări venite din partea FCC aflăm astăzi faptul că cei de la Huawei pregătesc lansarea unui nou ceas inteligent, produs ce va purta numele de Huawei Watch GT. În același timp avem ocazia să vedem și o serie de imagini

Huawei Watch GT pare să fie cel mai nou purtabil pregătit de compania chineză, iar terminalul tocmai a apărut pe web în imagini şi specificaţii. A primit certificarea FCC recent, unde apare sub numele de cod FTN-B19. Avem şi informaţii despre el, care provin de la zvonacul Roland Quandt.

E foarte posibil ca acest produs să fie prezentat oficial pe 16 octombrie, împreună cu Huawei Mate 20 şi Huawei Mate 20 Pro. Aflăm că vine cu o baterie de 410 mAh, iar sursele afirmă că terminalul va avea un preţ scăzut şi o viaţă bună a bateriei. La bord se află un ecran de 1.39 inch, mai generos decât cel de 1.2 inch de pe Huawei Watch 2. Produsul este cunoscut provizoriu ca Huawei Watch GT şi va avea două variante: clasică/fashion sau sport.

Modelul clasic vine pe negru cu argintiu, are la interior noul procesor Snapdragon Wear 3100 şi rulează Wear OS. Alte dotări menţionate de sursă includ 4 GB stocare, GPS, NFC, busolă, senzor de presiune şi accelerometru. Probabil că avem şi senzor pentru puls. Ar urma să coste 199 de euro în versiunea sport şi 229 de euro pentru cea clasică.

Panoul său este un AMOLED, iar varianta clasică vine cu curea maron de piele. Observăm şi prezenţa a doua butoane laterale mari. Autonomia ar fi de până la 20 de ore în mod GPS.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×