Microsoft Band 2 se dezvăluie în fotografii înainte de lansarea oficială programată pentru 6 octombrie

955 ori
<b>Microsoft Band 2 se dezvăluie în fotografii înainte de lansarea oficială programată pentru 6 octombrie</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă aflam faptul că cei de la Microsoft ne pregătesc un eveniment special pentru data de 6 octombrie, conferință &icirc;n cadrul căreia vom avea parte de noi smartphone-uri, dar și de purtabile. Mai precis, se...

Cu doar câteva zile în urmă aflam faptul că cei de la Microsoft ne pregătesc un eveniment special pentru data de 6 octombrie, conferință în cadrul căreia vom avea parte de noi smartphone-uri, dar și de purtabile. Mai precis, se așteaptă ca Microsoft să lanseze modeul Band 2, o brățară de fitness cu design redefinit.

Astăzi avem ocazia să vedem câteva fotografii cu acest device, și totodată afla pe ce piețe îl va aduce Microsoft. Din punct de vedere al design-ului remarcăm prezența unor butoane metalice de control, dar și un display relativ curbat ce este adaptat în funcție de încheietura mâinii.

Microsoft Band 2

De asemenea, ni se dezvăluie că noul purtabil dezvoltat de Microsoft va sosi la pachet cu numeroși senzori, printre care se află și cel pentru măsurarea pulsului, pentru măsurarea numărului de pași, dar și o noutate - un senzor altimetru. Aparent, Microsoft Band 2 va sosi și în Spania, Franța, Italia și Germania.

Microsoft Band 2 se dezvăluie în fotografii înainte de lansarea oficială programată pentru 6 octombrie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×