Pagina oficială a evenimentului Microsoft de pe 6 octombrie confirmă noi modele Lumia, brăţara Band 2 şi un nou Surface

1.255 ori
<b>Pagina oficială a evenimentului Microsoft de pe 6 octombrie confirmă noi modele Lumia, brăţara Band 2 şi un nou Surface</b>Microsoft are un eveniment programat pe data de 6 octombrie, atunci c&acirc;nd probabil va prezenta &icirc;n sf&acirc;rşit primele smartphone-uri cu Windows 10 Mobile la bord. &Icirc;ntre timp descoperim c&acirc;teva elemente interesante pe pagina...

Microsoft are un eveniment programat pe data de 6 octombrie, atunci când probabil va prezenta în sfârşit primele smartphone-uri cu Windows 10 Mobile la bord. Între timp descoperim câteva elemente interesante pe pagina oficială dedicată evenimentului, ca indicii cu privire la lansare.

Showul are loc la New York şi până acum era asociat cu smartphone-urile Microsoft Lumia 950 şi Lumia 950 XL, dar şi cu tableta Surface Pro 4. În plus se discuta şi despre Surface Band 2 şi eventual şi despre un Xbox Mini. Acum avem o confirmare legată de live stream şi o pagină oficială, disecata la nivel de cod sursa de un curios. Acesta a găsit câteva cuvinte cheie interesante, precum "Windows 10 Devices", "Microsoft Band", "Microsoft Surface" şi "Lumia".

Pagina oficială a evenimentului Microsoft de pe 6 octombrie confirmă noi modele Lumia, brăţara Band 2 şi un nou Surface

Astfel se confirmă atât faptul că vom vedea handseturi noi, cât şi o nouă brăţara de fitness şi o tabletă Surface Pro 4 cel mai probabil. Mai avem de aşteptat 3 săptămâni până acum, timp în care sunt sigur că vom mai lua contact cu Microsoft Cityman şi Talkman, eventual şi cu nouă tableta Surface.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×