Smartphone-urile Ulefone au parte de reduceri atractive prin intermediul unui retailer chinez; iată mai multe detalii

927 ori
<b>Smartphone-urile Ulefone au parte de reduceri atractive prin intermediul unui retailer chinez; iată mai multe detalii</b>Dacă și voi vă numarați printre cei care sunt indignați de prețurile flagship-urilor actuale lansate de către marii producători de pe piață, atunci ar trebui să aruncați o privire și asupra smartphone-urilor mai puțin cunoscute ce provin din...

Dacă și voi vă numarați printre cei care sunt indignați de prețurile flagship-urilor actuale lansate de către marii producători de pe piață, atunci ar trebui să aruncați o privire și asupra smartphone-urilor mai puțin cunoscute ce provin din China. Printre beneficiile aduse de astfel de terminale se numără în primul rând prețul scăzut, dar și specificațiile high-end.

Începând de astăzi, EverBuying începe o nouă campanie prin care smartphone-urile Ulefone beneficiază de prețuri speciale. Timp de 7 zile, mai precis în perioada 21 septembrie - 27 septembrie, putem achiziționa unul dintre următoarele device-uri: Ulefone Be Touch 2, Ulefone Paris, sau Ulefone Be Pro.

Primul din lista de mai sus, este un smartphone dual-SIM ce vine la pachet cu display Full HD IPS 2.5D de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor octa-core Mediatek MT6752 de 1.7 GHz, dar și cu 3 GB memorie RAM. Primim 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Prețul acestui device este de 190 dolari.

Ulefone Paris

Și Ulefone Paris se alfă pe lista de reduceri de astăzi, device ce ne aduce un panou IPS HD de 5 inch, conectivitate 4G LTE, un chip octa-core Mediatek MT6753 pe 64-bit ce este tactat la 1.3 GHz și 2 GB memorie RAM.

Avem la dispoziție 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și Android 5.1 Lollipop ca OS din fabrică. Ulefone Paris costă în perioada 21-27 septembrie, doar 129 dolari.

Ulefone Be Pro

Nu în ultimul rând, cei de la EverBuying ne aduc un preț special și pentru smartphone-ul Ulefone Be Pro. Astfel, pentru suma de doar 123 dolari vom primi un device cu display HD IPS de 5.5 inch, procesor quad-core Mediatek de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și cu 16 GB spațiu intern de stocare.

Telefonul mai oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și un senzor selfie de 8 megapixeli. Toate aceste telefoane listate mai sus pot fi regăsite pe site-ul EverBuying.net.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×