Microsoft brevetează un nou SmartWatch cu senzor biometric

882 ori
<b>Microsoft brevetează un nou SmartWatch cu senzor biometric</b>Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat recent o cerere de brevet a celor de la Microsoft, care implică un smartwatch. Acest ceas pare a fi unul axat pe funcții de fitness, segment aflat în plină explozie in acest an. &nbsp; El ar urma...

Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a publicat recent o cerere de brevet a celor de la Microsoft, care implică un smartwatch. Acest ceas pare a fi unul axat pe funcții de fitness, segment aflat în plină explozie in acest an.

El ar urma să includă aplicații pentru pasionații de sport, pentru monitorizarea ritmului cardiac și a caloriilor arse. Interesant e că hardware-ul central al acestui ceas poate fi detașat și introdus în diferite echipamente de fitness pentru a colecta statistici personalizate. O problemă de luat în calcul aici e vulnerabilitatea produsului la umezeală și transpirația utilizatorului.

Ceas Inteligent Microsoft

Astfel, gadgetul trebuie să reziste la apă, la șocuri și la praf, dar și să aibă o curea ușor de înlocuit. știm cu toții cum arată o curea de ceas normal după ce ai făcut jogging cu ea la mână și ai transpirat de 20+ ori. Observăm o curea interesantă în cazul ceasului Microsoft, care acoperă corpul său, ca un fel de bandă elastică. Observ și prezența unor porturi și butoane la bord și remarc și prezența unui seenzor biometric, dar și a unui GPS.

întrebarea e: cine va produce acest ceas? Poate Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×