Google ar fi interesată să cumpere Twitter, Microsoft şi Verizon sunt şi ele pe fir

1.176 ori
<b>Google ar fi interesată să cumpere Twitter, Microsoft şi Verizon sunt şi ele pe fir</b>Twitter nu e chiar în apele mocirloase în care se zbate Yahoo de ceva vreme, dar o oarecare vrie există şi acolo de mai bine de un an. În ultimele luni zvonurile despre achiziţie au devenit tot mai puternice şi circula şi o speculaţie că Apple ar fi ochit

Twitter nu e chiar în apele mocirloase în care se zbate Yahoo de ceva vreme, dar o oarecare vrie există şi acolo de mai bine de un an. În ultimele luni zvonurile despre achiziţie au devenit tot mai puternice şi circula şi o speculaţie că Apple ar fi ochit compania de microblogging. Azi au intrat pe fir alte nume mari, cu Google în frunte. 

Creşterea s-a plafonat, profiturile scad, iar publicul e nemulţumit legat de modul cum Twitter a administrat scandalurile de hărţuire a utilizatorilor, deci reţeaua de socializare nu o duce bine. Cei de la CNBC ar fi aflat de la surse apropiate de Google că există discuţii între cele două companii. La aflarea acestei veşti, acţiunile Twitter au sărit cu 20% şi îşi continuă ascensiunea.

Deocamdată nu avem vreo sumă vehiculată, dar TechCrunch a aflat că Verizon, Microsoft şi SalesForce ar dori la rândul lor achiziţia. SalesForce e un nume mare în zona de cloud computing şi CRM tools. Părţile interesate de achiziţie sunt mai degrabă tentate de avantajele lui Twitter ca sursă de media şi monetizare pe viitor, cu accentul pe legătura lor cu presa.

Microsoft a cumpărat deja LinkedIn pentru 26.2 miliarde de dolari in acest an, deci nu putem garanta că e gata de încă o achiziţie pe multe miliarde. În schimb Google ar avea la îndemână 73.1 miliarde de dolari cash numai pentru proiecte de gen. Între timp Verizon are probleme mai serioase, zvonurile afirmând că s-ar gândi la o retragere din achiziţia Yahoo după ce au apărut informaţii despre hack-ul a milioane de conturi Yahoo.

Vom afla mai multe până la final de toamnă cred.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×