HTC One M8 apare pe web Într-o versiune roz

996 ori
<b>HTC One M8 apare pe web Într-o versiune roz</b>Site-ul lui @evleaks e un loc bun unde să afli informații despre terminale nelansate încă, după cum vă informăm cu câteva zile în urmă. Azi luăm contact cu o versiune roz de HTC One M8, care încă nu a fost anunțată. &nbsp; Ca de obicei,...

Site-ul lui @evleaks e un loc bun unde să afli informații despre terminale nelansate încă, după cum vă informăm cu câteva zile în urmă. Azi luăm contact cu o versiune roz de HTC One M8, care încă nu a fost anunțată.

Ca de obicei, acest model își va păstra specificațiile originalului și va schimba doar culoarea carcasei. Din fericire pentru masculi au trecut 1 martie și 8 martie, deci acest model nu mai este un must buy, mai ales că și Valentine's Day e departe. Telefonul a primit o notă destul de mare în recenzia Mobilissimo.ro, el dublând durata de viață a bateriei lui HTC One aproape și având un ecran foarte bun.

în plus, difuzoarele BoomSound au cel mai ridicat volum de pe piață la ora actuală, iar BlinkFeed și HTC Sense 6.0 fac o echipă bună, pe cea mai arătoasă interfața din ecosistemul Android. La interiorul acestui model se afla 2 GB RAM și un puternic procesor Snapdragon 801, iar de această dată primim și slot microSD și o super cameră pentru selfie-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×