Microsoft Surface Pro 5 ar putea sosi în 2017 alături de procesoare Intel Kaby Lake

1.017 ori
<b>Microsoft Surface Pro 5 ar putea sosi în 2017 alături de procesoare Intel Kaby Lake</b>Cu toate că existau unele informații potrivit cărora Microsoft urma să lanseze hibridul Surface Pro 5 în acest an, se pare că firma IT amână debutul produsului pentru primăvara lui 2017, și asta pentru a oferi pe piață versiuni cu procesoare Intel Kaby

Pentru anul viitor ni se pregătește și un succesor pentru tableta Surface Pro 4, dispozitiv ce ar urma să beneficieze de procesoare Intel Kaby Lake dezvoltate pe 14 nm. Informația de astăzi ne indică faptul că noua tabletă hibrid se va lansa abia în primăvara anului 2017, o perioadă în care va avea loc și târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona. 

Această nouă generație de procesoare ne promite în primul și în primul rând un consum redus de energie. Ca specificații, viitoarea tabletă numită Microsoft Surface Pro 5 ne-ar putea aduce 16 GB memorie RAM, un display similar de 12.3 inch cu rezoluție 2736 x 1824 pixeli, și desigur difuzoare stereo la pachet.

Există și informații potrivit cărora acest device hibrid va sosi cu camere foto actualizate, dar și cu un nou stylus Surface Pen. Se zvonește un preț de pornire de 899 dolari pentru variantele cu procesoare Intel Core i5, în timp ce versiunile de top cu chip-uri Intel Core i7 Extrem vor avea un preț de start de 1599 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×