MWC 2015: Huawei Talkband B2 hands-on - hibridul fitness tracker-headset Bluetooth revine, reinventat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 822 ori
<b>MWC 2015: Huawei Talkband B2 hands-on - hibridul fitness tracker-headset Bluetooth revine, reinventat (Video)</b>Huawei TalkBand B1 a făcut o impresie bună atunci c&acirc;nd a fost testat la Mobilissimo.ro, deci aveam aşteptări mari de la succesorul său. Pe numele său Huawei Talkband B2, accesoriul poate fi urmărit &icirc;n acţiune mai jos, &icirc;ntr-o...

Huawei TalkBand B1 a făcut o impresie bună atunci când a fost testat la Mobilissimo.ro, deci aveam aşteptări mari de la succesorul său. Pe numele său Huawei Talkband B2, accesoriul poate fi urmărit în acţiune mai jos, într-o prezentare în limba engleză de la MWC 2015.

Terminalul vine cu un ecran OLED de 0.7 inch şi e construit pe baza unei rame metalice şi nu una din plastic sau cauciuc. El soseşte în două versiuni, una de 169 euro cu curea din plastic şi mai puţin aluminiu în carcasa şi una la preţ de 199 euro, cu curea din piele. Acest fitness tracker monitorizează caloriile arse, distanţa parcursă şi permite şi realizarea de apeluri telefonice, atunci când e conectat la un telefon Android sau la un iPhone.

Huawei Talkband B2

Puteţi şi înlătura porţiunea centrală a terminalului şi să o introduceţi în ureche ca un headset. Huawei promite aici 6 ore de convorbiri, iar produsul va sosi pe piaţa până la finalul lunii aprilie. Gadgetul e rezistent la apă şi praf şi vine şi cu funcţii de monitorizare a somnului şi face distincţia între diferite activităţi de fitness, precum mers, alergat, înot şi altele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×