[UPDATE] - Huawei P9 Lite redenumit în ultimul moment în Huawei G9? Telefonul va fi lansat peste două zile pe data de 4 mai

1.313 ori
<b>[UPDATE] - Huawei P9 Lite redenumit în ultimul moment în Huawei G9? Telefonul va fi lansat peste două zile pe data de 4 mai</b>Planificat iniţial să sosească sub denumirea de Huawei P9 Lite/Youth, chinezii de la Huawei s-au răzgândit, iar acesta va vedea lumina zilei cu mai clasicul nume G9, urmare a predecesorului despre care tocmai v-am amintit

Nu mai departe de seara trecută am postat un teaser pe Facebook legat de performanţele low light ale telefonului Huawei G8 pe care îl testăm în aceste zile şi se pare că suntem mult în urmă cu testele, de vreme ce Huawei G9 a apărut la orizont!

Planificat iniţial să sosească sub denumirea de Huawei P9 Lite/Youth, chinezii de la Huawei s-au răzgândit, iar acesta va vedea lumina zilei cu mai clasicul nume G9, urmare a predecesorului despre care tocmai v-am amintit.

Huawei G9

Noul terminal adoptă linia de design a lui P9 şi va fi un telefon destul de subţire, măsurând doar 7,5mm în grosime, va cântări 143 grame şi va veni în trei culori: alb, negru şi auriu.

Informaţiile cu privire la specificaţii au apărut pe TENAA, iar ele promit un procesor octa-core pe tehnologia de 16nm Kirin 650 tactat la  2GHz, 3GB RAM, camera singulară de 13MP în spate şi una generoasă frontală, pentru selfie-uri de 8 megapixeli.

Nu va lipsi nici scannerul de amprente, iar bateria este una nu foarte convingătoare, de vreme ce are capacitatea de doar 2900 mAh. De asemenea aşteptăm să vină cu deja celebrul EMUI, la pereche cu Android 6.0 Marshmallow.

Preţul telefonului este estimat la 260 dolari iar prezentarea lui va avea loc peste doar 2 zile, pe data de 4 mai, deși acesta a avut parte deja de o pseudo-lansare acum două săptămani.

[UPDATE] - Se pare că noul telefon Huawei va rula concomitent sub două denumiri diferite, cea de P9 Lite fiind preferată pentru versiunea internațională, iar G9 pentru cea din China, model ce se va vinde doar pe plan local. Mulțumim lui Cristian pentru observație!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×