LG România anunță disponibilitatea flagship-ului G5; acesta vine cu o baterie de rezervă cadou

1.091 ori
<b>LG România anunță disponibilitatea flagship-ului G5; acesta vine cu o baterie de rezervă cadou</b>LG România anunță astăzi disponibilitatea flagship-ului modular LG G5 pe plan local, telefon ce vine la pachet și cu o baterie de rezervă pentru cumpărători. De asemenea, primele 100 persoane ce achiziționează acest produs beneficiază și de accesoriul

La mai bine de o lună de la debutul său în cadrul show-ului Mobile World Congress 2016, iată că LG România anunță într-un final disponibilitatea flagship-ului modular LG G5 și la noi pe plan local. Acest model este rezultatul unei abordări ceva mai diferite, una prin care sud-coreenii ne aduc conceptul de modularitate într-un pachet compact.

Folosindu-ne de modulele disponibile la ora actuală, putem transforma smartphone-ul LG G5 într-o unealtă perfectă pentru fotografiere, sau într-un device numai bun pentru redarea audio grație modului Hi-Fi Plus cu tehnologie B&O. Aflați că lansarea acestui produs în România este susținută și de o campanie promoțională ce aduce cumpărătorilor o baterie de rezervă și un accesoriu premium cadou.

Mai precis, fiecare consumator ce va cumpăra noul LG G5 va primi cadou un kit baterie de rezervă, în timp ce primii 100 de clienți vor beneficia de un accesoriu premium - în acest caz fiind vorba despre modulul LG Cam Plus. Această campanie se desfășoară în perioada 28 aprilie - 30 iunie, detalii pe larg fiind disponibile pe site-ul lgpromo.ro

Despre telefon știți deja faptul că ne aduce un display QHD de 5.3 inch, un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM și o cameră foto duală. LG România ține să precizeze că următoarele accesorii vor fi disponibile în perioada următoare pe plan local: LG Cam Plus, LG 360 Cam, LG 360 VR și LG Hi-Fi Plus.

Prețul recomandat de către LG Electronics pentru noul smartphone este de 3.099 lei. Iată și o listă a magazinelor ce comercializează deja noul flagship:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×