Mykronoz Zecircle, ceas inteligent cu autonomie de 5 zile și preț de 259 lei, disponibil acum prin QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 2.388 ori
<b>Mykronoz Zecircle, ceas inteligent cu autonomie de 5 zile și preț de 259 lei, disponibil acum prin QuickMobile</b>Deși ultimele ceasuri inteligente apărute pe piață arată foarte bine, un astfel de exemplu fiind modelul LG Watch Urbane, răm&acirc;ne totuși un lucru la care acestea nu impresionează deloc, și anume autonomia. Pentru a rezolva acest lucru,...

Deși ultimele ceasuri inteligente apărute pe piață arată foarte bine, un astfel de exemplu fiind modelul LG Watch Urbane, rămâne totuși un lucru la care acestea nu impresionează deloc, și anume autonomia. Pentru a rezolva acest lucru, compania elvețiană Mykronoz a venit cu un device ce va surprinde plăcut din acest punct de vedere.

Smartwatch-ul elvețienilor se numește Mykronoz Zecircle, un dispozitiv realizat din aluminiu-ultra subțire ce oferă și certificare pentru rezistență la apă (IP67). Acesta beneficiază de un display circular OLED, un senzor accelerometru, și de conectivitate Bluetooth.

Mykronoz Zecircle, ceas inteligent cu autonomie de 5 zile și preț de 259 lei, disponibil acum prin QuickMobile

Zecircle este capabil să ofere detalii cu privire la numărul de pași făcuți, distanța parcursă, caloriile arse și calitatea somnului. Vom putea primi notificări de apeluri, SMS-uri, și emailuri direct pe ecranul său circul. Cu toate că bateria inclusă este o unitate de 55 mAh, ni se promite până la 5 zile de autonomie.

Mykronoz Zecircle

Aflăm că Mykronoz Zecircle este compatibil cu telefoanele ce rulează minim iOS 7, Android 2.3, sau Windows Phone 8.1. Cât despre preț, putem spune că acesta este unul dintre punctele sale forte. Device-ul este disponibil la QuickMobile pentru un preț de doar 259 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×