Telefonul Nokia cu Android Lollipop e doar un concept arătos deocamdată

2.791 ori
<b>Telefonul Nokia cu Android Lollipop e doar un concept arătos deocamdată</b>&Icirc;n aşteptarea lui 2016, atunci c&acirc;nd Nokia va putea să lanseze telefoane sub brand propriu, pasionaţii de design şi cei care doresc să vadă Android Lollipop pe terminale Nokia răm&acirc;n doar cu... conceptele. Este şi cazul designului...

În aşteptarea lui 2016, atunci când Nokia va putea să lanseze telefoane sub brand propriu, pasionaţii de design şi cei care doresc să vadă Android Lollipop pe terminale Nokia rămân doar cu... conceptele. Este şi cazul designului de mai jos, creat de către artistul Chacko T Kalacherry.

Avem de-a face cu un telefon concept, cu o randare fantezistă a unui designer, care îşi imaginează că noua direcţie Fabula Design implica metal de această dată. Camera din spate are acum o lentilă mare şi aduce puţin cu cea a lui Lumia 925 sau 930. De remarcat faptul că difuzoarele se afla acum lateral, iar butoanele fizice sunt mai mari decât înainte.

Telefonul Nokia cu Android Lollipop e doar un concept arătos deocamdată

Acest model da senzaţia de handset Nexus şi a fost reprezentat pe argintiu şi galben. Camera sa frontală este destul de mare, iar terminalul aduce şi butoane virtuale Android, plus margini subţiri ale ecranului. Suntem curioşi care e totuşi ideea din spatele amplasării laterale a difuzoarelor... mai ales că acest lucru le predispune la acoperirea cu degetele la utilizarea în mod landscape.

Telefonul Nokia cu Android Lollipop e doar un concept arătos deocamdată

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×