Noi imagini cu Samsung Gear Fit 2 poposesc pe web; noul tracker fitness nu arată deloc rău

1.056 ori
<b>Noi imagini cu Samsung Gear Fit 2 poposesc pe web; noul tracker fitness nu arată deloc rău</b>Samsung pregătește o mulțime de lansări pentru perioada imediat următoare, fiind vorba atât despre tablete din seria Galaxy Tab S3, smartphone-uri din gama Galaxy C, dar și despre noi purtabile cum este modelul Gear Fit 2. Acesta din urmă se afișează

Samsung nu pregătește doar noi tablete și smartphone-uri pentru perioada imediat următoare, ci și device-uri purtabile cum este cazul lui Gear Fit 2. Acest fitness tracker ni se prezintă astăzi în noi imagini de presă, detaliu ce nu poate decât să indice faptul că lansarea sa oficială se apropie cu pași repezi.

Vedem un refresh de look interesant în cazul de față, dispozitivul purtabil fiind cu adevărat unul atractiv. Din seria de imagini prezentată mai sus, sunt dezvăluite și câteva dintre funcțiile ce vor fi incluse la pachet. Vedem integrarea unei aplicații de navigare pe Gear Fit 2, o afișare detaliată a activității sportive, dar și diferite teme pentru ecranul de start.

După cum aflam anterior, acest fitness tracker urmează a ne oferi un display de 1.84 inch cu tehnologie AMOLED, 4 GB spațiu intern de stocare și desigur numeroși senzori pentru măsurarea activității sportive, monitorizarea somnului, respectiv măsurarea numărului de calorii arse.

Posibil să întâlnim aici și un senzor pentru puls, dar și certificare IP68 pentru rezistența la apă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×