Posibile imagini cu smartwatch-ul Samsung Gear S3 ajung pe web înainte de lansarea programată pentru IFA 2016

819 ori
<b>Posibile imagini cu smartwatch-ul Samsung Gear S3 ajung pe web înainte de lansarea programată pentru IFA 2016</b>Pentru ediția din acest an a târgului IFA din Berlin cei de la Samsung pregătesc și lansarea smartwatch-ului Gear S3 - purtabil ce va sosi în 2 sau 3 versiuni diferite. Până la evenimentul de debut al acestor produse, vedem astăzi câteva imagini ce ne

Încă puțin și febra lansărilor cu ocazia târgului IFA 2016 va începe, show de tehnologie ce are loc în Berlin și care anul acesta ne promite lucruri interesante. Samsung se va afla pe lista companiilor prezente aici și printre produsele ce vor fi lansate se numără și smartwatch-ul Gear S3. Modelul de față este așteptat în cel puțin 2 versiuni diferite, și îl vedem astăzi într-o serie de presupuse imagini.

Samsung Gear S3

Materialele pe care le vedeți aici sunt dezvăluite de către o firmă producătoare de folii de protecție și ne oferă un preview al design-ului pe care ceasul inteligent Samsung Gear S3 l-ar putea adopta. La prima vedere se observă look-ul mai elegant propus de către sud-coreeni aici, dar și faptul că display-ul pare a mai fi crescut în diagonală - lucru binevenit ținând cont de faptul că predecesorul venea cu display de doar 1.2 inch.

Se păstrează și acel inel rotativ din jurul ecranului ce ne va ajuta la navigarea printre aplicații, iar cureaua folosită aici este una din metal ce arată foarte bine. Rămâne ca în zilele viitoare să aflăm ce alte noutăți ne rezervă smartwatch-ul Samsung Gear S3, urmând să revenim și cu un hands-on de la fața locului!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×