Primele imagini cu Samsung Gear Manager, aplicație Android pentru noul smartwatch Samsung

1.248 ori
<b>Primele imagini cu Samsung Gear Manager, aplicație Android pentru noul smartwatch Samsung</b>Printre produsele deja confirmate pentru lansarea la IFA 2013 săptămâna viitoare se numără și Samsung Galaxy Gear, un smartwatch care va avea rol de companion pentru terminalele Galaxy. Astăzi vedem și primele capturi de ecran din aplicația să...

Printre produsele deja confirmate pentru lansarea la IFA 2013 săptămâna viitoare se numără și Samsung Galaxy Gear, un smartwatch care va avea rol de companion pentru terminalele Galaxy. Astăzi vedem și primele capturi de ecran din aplicația să dedicată.

Imaginile din de la obișnuitul @evleaks și se pare că terminalul va avea o aplicație numită Samsung Gear Manager. Cu această ocazie ni se confirmă prezența suportului NFC pe device și posibilitatea de a conecta smartwatch-ul la un device Android. Procesul de pairing cu un telefon se face inițial via NFC, apoi via Bluetooth.

E interesant și că acest ceas high end permite accesul la magazinul Samsung Apps, deci probabil vom mai primi câteva aplicații dedicate, printre care și unele de fitness și sănătate, sunt sigur. Informațiile sunt contradictorii cu privire la ecranul acestui smartwatch, oficialii Samsung afirmând că acesta nu e flexibil, în vreme ce alte surse afirma contrariul. Vom afla pe 4 septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×