Noi variante ale ceasului inteligent Huawei Watch GT ar putea debuta la final de lună alături de Huawei P30

2.420 ori
<b>Noi variante ale ceasului inteligent Huawei Watch GT ar putea debuta la final de lună alături de Huawei P30</b>O informație proaspăt ajunsă astăzi în online scoate la iveală posibilitatea ca cei de la Huawei să lanseze și alte dispozitive pe data de 26 martie atunci când are loc evenimentul oficial de prezentare al terminalelor Huawei P30

O informație proaspăt ajunsă astăzi în online scoate la iveală posibilitatea ca cei de la Huawei să lanseze și alte dispozitive pe data de 26 martie atunci când are loc evenimentul oficial de prezentare al terminalelor Huawei P30 și Huawei P30 Pro. Descoperim că pe listă s-ar putea afla două noi variante de ceas Huawei Watch GT, purtabil care rulează o versiune proprietară de OS numită Light OS.

Noile variante s-ar numit Huawei Watch GT Active și Huawei Watch GT Elegant, aceasta din urmă fiind prezentată și în imaginea de mai sus de către publicația winfuture.de. Observăm că acest ceas are câteva diferențe notabile la nivel de look în comparație cu modelul original Watch GT, de la stilul butoanelor fizice la finisajul cadranului.

Potrivit detaliilor dezvăluite, ceasurile vor opta pentru panouri OLED de 1.39 inch și vor costa 249 euro (Active), respectiv 229 euro (Elegant). Rămâne de văzut dacă aceste purtabile vor debuta oficial alături de Huawei P30 și dacă chinezii au în plan să le ofere drept cadouri la precomanda noului flagship. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×