Viitorul Samsung Galaxy Watch primește randări detaliate; Ar putea debuta alături de Galaxy S10

3.059 ori
<b>Viitorul Samsung Galaxy Watch primește randări detaliate; Ar putea debuta alături de Galaxy S10</b>O informație pe care o aflăm astăzi este și aceea că alături de smartphone-urile Samsung Galaxy S10 ar putea debuta și un nou ceas inteligent din seria Galaxy Watch. Detaliile vin din partea lui @onleaks care ne dezvăluie pe această cale

O informație pe care o aflăm astăzi este și aceea că alături de smartphone-urile Samsung Galaxy S10 ar putea debuta și un nou ceas inteligent din seria Galaxy Watch. Detaliile vin din partea lui @onleaks care ne dezvăluie pe această cale și o serie de randări realizate pe seama unor schițe din fabrică, imagini pe care le puteți admira chiar mai jos, în varianta pe negru momentan. 

Samsung Galaxy Watch

Pentru început aflați că acest ceas ar purta numele de cod "Pulse" și că sunt șanse destul de mari să fie lansat sub denumirea comercială de Samsung Galaxy Sport. Va sosi pe negru, argintiu, auriu ba chiar și pe nuanțe rar văzute în acest segment al ceasurilor smart precum verde. 

Samsung Galaxy Watch

Revenind la imagini, observăm că acesta adoptă tot un display circular precum modelul de anul trecut și că butoanele din partea laterală nu mai au acea formă de pilulă, ci o formă circulară de această dată. În spate se remarcă ceea ce pare a fi un senzor și ținând cont de modelul anterior, am putea vedea și aici un panou Super AMOLED și cu siguranță sistemul de operare Tizen OS la bord.

Ar putea avea certificare 5ATM pentru rezistență la apă și praf, iar ținând cont de alura sa de ceas sportiv am putea primi multe funcții dedicate de antrenament și monitorizare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×