Google brevetează un ceas inteligent care folosește pielea de pe mână ca touchpad

666 ori
<b>Google brevetează un ceas inteligent care folosește pielea de pe mână ca touchpad </b>În vreme ce Samsung brevetează smartwatch-uri echipate cu scanner de amprente integrat în ecran, dar și cu camere foto integrat în același mod, iată că rivalii de la Google au altceva în minte. Descoperim la început de săptămână un brevet

În ultimii ani am văzut brevete care fac referire la o extindere a potențialului de input pe ceasuri inteligente. Se discută despre proiectoare de UI extins, muchii rotative, o porțiune rulabilă și mai nou un smartwatch care folosește pielea de pe mână ca touchpad.

Google a înregistrat acest brevet pentru un ceas inteligent de acest tip, care transformă pielea utilizatorului în touchpad. Noul brevet le va permite celor de la Google să creeze un ceas inteligent cu funcționalitate extinsă dincolo de verificarea orei și a pedometrului sau notificărilor.

Brevet Apple

Brevetul poartă numele de "Input pe bază de gesturi pe terminale de mici dimensiuni". Documentele prezintă modul în care un ceas inteligent poate fi controlat folosind un "mouse pad virtual". Utilizatorul își va putea folosi degetele ca stylusuri pentru a interacționa cu ceasul.

Pe viitor utilizatorul va da replica la mesaje și scrie mailuri cu ajutorul UI-ului extins. Vedem senzori integrați în perechi și aceștia vor aproxima poziția degetelor față de fiecare senzor, oferind o percepție mai bună a adâncimii. Evident un brevet nu înseamnă neapărat și un produs real, dar ideea sună bine. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×